nieuws

FI Europe 2019: procestechnologie, ketenbeheer en voedselveiligheid verbonden

Ingrediënt & Product

Tijdens de Fi Europe, dat plaats vindt in Parijs op 3, 4 en 5 december, is er dit jaar een speciaal paviljoen ‘Expo FoodTec’ waar procestechnologieën, integraal ketenbeheer en voedselveiligheid met elkaar worden verbonden.

FI Europe 2019: procestechnologie, ketenbeheer en voedselveiligheid verbonden

Meer dan vijftig exposanten zijn te vinden op dit speciale ‘Expo FoodTec’ paviljoen. Zij beslaan het volledige spectrum aan technische onderwerpen, waaronder: R&D, analytische apparatuur, lab-uitrusting, voedselveiligheid en certificering. Bedrijven uit verschillende landen en verschillende specialisaties zijn aanwezig op het paviljoen.

Lezingen

Naast het paviljoen met exposanten worden er op het FI Europe evenement ook verschillende lezingen georganiseerd door FoodTec in samenwerking met het International Union of Food Science and Technology (IUFoST). Twee dagen lang zijn er gratis lezingen door ervaren sprekers uit de industrie. Meer informatie over de lezingen is hier te vinden.

Met het paviljoen wil de organisator innovatieve technologieën in de schijnwerpers zetten die inspelen op de consumentenvraag naar veilige producten van hoge kwaliteit. “Zo is clean label geen consumententrend meer maar een standaard geworden,” zegt spreker Joost Blankestijn.

Meer informatie over de FIE

Meer informatie over de Fi Europe is te vinden via deze link.

 

Reageer op dit artikel