N&S Quality

N&S Quality België

Het ontstaan van N&S ligt in Nederland in Zaltbommel om precies te zijn. De mensen van N&S willen graag herkend worden als betrokken en toonaangevende professionals die staan voor een resultaatgerichte aanpak. Sinds onze start in 1994 hebben wij naam gemaakt als een partij die langdurige relaties aangaat met haar klanten, en een aanspreekpunt is voor vele kwaliteitsissues.

N&S is een aantal jaren actief op de Belgische markt en groeit gestaag. Sinds 23 oktober 2015 hebben we een kantoor in Sint-Katelijne-Waver, om onze Belgische klanten op eigen bodem te bedienen. Wij geven advies en begeleiding aan vraagstukken op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit. Je kunt hierbij denken aan:

  • Implementeren en/of onderhouden van diverse systemen, bijvoorbeeld IFS of BRC, maar ook typisch Belgische standaarden zoals ACS.
  • Vraagstukken betreffende etikettering, microbiologie enzovoort.
  • Organiseren van diverse opleidingen met betrekking tot productkwaliteit & voedselveiligheid, Productkwaliteit en Organisatie verbetering.

Op dit moment is de hoofdactiviteit van N&S in België het begeleiden van retail- en handelsbedrijven in Fruit en Groenten. Wij kunnen echter ook ondersteunen bij het verbeteren van de productkwaliteit en begeleiden bij voedselveiligheidscertificeringen in alle andere voedingssectoren.Business Unit manager België

De Business Unit manager van onze locatie in België is Kristine Van Wesemael. Kristine heeft 29 jaar ervaring als Quality Manager in verschillende voedingssectoren en zij heeft een diploma Lead Auditor in de Food (ACS, BRC, FSSC 22000...). Kristine wil samen met haar collega's van N&S de Belgische voedingsbedrijven bijstaan in hun zoektocht naar kwaliteitsopleidingen of gekwalificeerd kwaliteitspersoneel voor korte of lange opdrachten.

Meer informatie

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen binnen jouw eigen kwaliteitsafdeling, of ben je geïnteresseerd in onze organisatie of een opleiding, dan kan je ons steeds vrijblijvend contacteren voor een afspraak op het telefoonnummer +32 (0) 15 555 900, of mailen naar office@ns-quality.be.

Neem zeker ook even de tijd om een kijkje te nemen op onze website en schrijf je in op onze nieuwsbrief zodat u op de hoogte blijft van wat er speelt in uw sector.

KENNISCENTRUM N&S

Wij weten dat er in de foodsector veel behoefte is aan specifieke kennis die eenvoudig te verkrijgen is en het kwaliteitssysteem in een organisatie ondersteunt. Met de ontwikkeling van het N&S Kenniscentrum spelen we in op de vragen van onze klanten. Het N&S Kenniscentrum archiveert én ontwikkelt kennis die u ondersteunt in uw ambitie om de door u geleverde kwaliteit en voedselveiligheid te handhaven en te verhogen.

Met het N&S Kenniscentrum heeft u een aanspreekpunt waar u met al uw vragen over normen, wetgeving (op kwaliteitsgebied) en dergelijke terecht kunt. Bijvoorbeeld via de digitale bibliotheek. Met een unieke inlogcode krijgt u via onze website toegang tot de bibliotheek. Hier staat alle informatie per categorie gerangschikt. Op ieder moment van de dag kunt u de bibliotheek raadplegen en u heeft hiermee toegang tot een schat aan kennis en achtergrondinformatie over onderwerpen als microbiologie, residuen, allergenen, etikettering en wetgeving.

Meer lezen..

VACATURES

QA ADVISEUR KWALITEIT EN VOEDSELVEILIGHEID

Voor N&S Belgie zijn wij op zoek naar een QA adviseur die betrokken, zelfstandig is en zijn/haar verantwoordelijkheid neemt voor zijn/haar eigen werk.

Lees meer op onze websiteteam