Banner Aeres


Over Précon

Maatwerk op strategisch, tactisch en operationeel niveau

Bij Précon Food Management werken vooruitstrevende professionals die zich elke dag opnieuw inzetten om klanten te ondersteunen bij vraagstukken in de food supply chain. In dit speelveld leveren we praktische maatwerkoplossingen op strategisch, tactisch en uitvoerend niveau. We beperken ons niet tot een specifieke sector, land of continent, maar wij stellen onze grenzen op basis van kennis en expertise.

Advisering bij beleidsvorming

Op strategisch niveau leveren we advies die als input dient voor beleidsvorming. Variërend van vraagstukken op het gebied van Europese wet- en regelgeving tot het ontwikkelen van een visie ten aanzien van voedselveiligheid en duurzaamheid (MVO). Daarnaast treden wij op als sparring partner op management niveau.

Begeleiding en ondersteuning bij verandering

De toegevoegde waarde van Précon op tactisch niveau gaat verder dan het opzetten, implementeren en optimaliseren van kwaliteitszorgsystemen. Wij ondersteunen en begeleiden bedrijven bij het ontwikkelen en realiseren van concrete doelstellingen voor een blijvende verandering. Om dit te verwezenlijken hanteren wij de bewezen 4F-veranderaanpak.

Specialistische kennis en capaciteit

Op operationeel niveau bieden we, evenals op strategisch en tactisch niveau, capaciteit in de vorm van specialistische kennis. Onze adviseurs, trainers en interim specialisten beschikken over praktische kennis en expertise op het gebied van:

  • Arbeidsomstandigheden;
  • Duurzaamheid (MVO);
  • Kwaliteitsmanagement;
  • Levensmiddelentechnologie;
  • Productiemanagement;
  • Voedselveiligheid;
  • Wet- en regelgeving.

Diensten

Consultancy
Training
Interim

Consultancy

Praktische maatwerk oplossingen met een blijvend resultaat, gebaseerd op de principes van de bewezen 4F-veranderaanpak.

Consultancy

Training

Doeltreffende trainingen gericht op het vergroten van vaardigheden en bewustwording door middel van Klassikale trainingen, E-learning of Blended learning.

Training

Interim

Direct inzetbare professionals voor tijdelijke ondersteuning op strategisch, tactisch of operationeel niveau.

Interim

Met de blik op morgen

Met onze gedreven professionals en complete dienstenpakket willen we organisaties nu en in de toekomst helpen bouwen aan een betere bedrijfsvoering en excellente producten om het verschil te maken. Hierin worden we gesterkt door het vertrouwen dat klanten ons telkens weer geven. Dit vertaalt zich naar onze slogan: "Building quality today for tomorrow's best".

Wilt u ook het verschil maken? Neem contact op via onderstaande velden of bel ons op +31 (0)30 656 60 10.