nieuws

EXKi breidt verder uit in Vlaanderen

Product & Bedrijfsnieuws

EXKi breidt verder uit in Vlaanderen

Parallel met zijn expansie in het buitenland en de recente opening van zijn eerste restaurant in New York breidt EXKi ook in Vlaanderen verder uit. Op 16 september opent het bedrijf een nieuw restaurant in het Wijnegem Shopping Center in de provincie Antwerpen.

Met de lancering van dit derde restaurant in het Antwerpse begint EXKi aan een nieuw hoofdstuk in zijn ontwikkeling in Vlaanderen: “Na de opening van onze restaurants in Leuven, Zaventem en het station van Brugge illustreert onze nieuwe EXKi in het Wijnegem Shopping Center onze wens om EXKi in Vlaanderen verder te ontwikkelen”, zegt Frédéric Rouvez, medeoprichter van het Belgische bedrijf. Het totaal aantal restaurants in Belgie bedraagt nu 37, waarvan 7 in Vlaanderen, 10 in Wallonnie en 20 in Brussel. Exki is totaal in 7 landen actief met 75 restaurants.

Zenhoek

De EXKi-restaurants zijn bruisende en aangename locaties. Net als de andere Belgische vestigingen krijgt ook het restaurant in Wijnegem een ‘zenhoek’. Verder worden nationale en internationale dagbladen en een wifiverbinding kosteloos ter beschikking gesteld. Zoals altijd zet EXKi kwaliteit en smaak voorop met producten die zo veel mogelijk verse, lokale, seizoensgebonden kwaliteitsingrediënten bevatten, en ook biologische en/of fairtrade producten. Het menu omvat onder andere koffie, biobrood en ter plaatse gebakken dagverse broodjes.

Reageer op dit artikel