nieuws

Charles Héaulmé VP Europa & Centraal-Azië Tetra Pak

Product & Bedrijfsnieuws

Charles Héaulmé VP Europa & Centraal-Azië Tetra Pak

Tetra Pak wijst de Fransman Charles Héaulmé (48) aan om leiding te geven aan de regio Europa en Centraal-Azië. In deze positie is hij sinds januari verantwoordelijk voor 55 landen, 43 sales offices, 13 productielocaties, 4.550 collega’s en 3,5 miljard euro omzet. Hij volgt Adolfo Orive op, die bij Tetra Pak verantwoordelijk wordt voor Noord-, Midden- en Zuid-Amerika.

Als Vice President van dit nieuw gevormde cluster is Héaulmé binnen Tetra Pak verantwoordelijk voor een divers landschap met  aan veranderingen onderhevige en uitdagende markten. De concurrentie van aanbieders van zowel kartonnen verpakkingen als alternatieve verpakkingsvormen neemt toe. Tegelijkertijd staat de zuivel- en vruchtensappenconsumptie – kerncategorieën van Tetra Pak – onder druk . Gesterkt door een nieuwe ingerichte organisatiestructuur is het doel van Héaulmé om groei te stimuleren en het concurrentievermogen te versterken om zo de leidende positie van Tetra Pak te behouden. 

Over Héaulmé
De Fransman Charles Héaulmé werkt sinds 1999 bij Tetra Pak en bekleedde verschillende management posities in Europa en Latijns-Amerika. Tot voor kort was hij als Managing Director verantwoordelijk voor Spanje en Portugal. Hij heeft tijdens zijn Tetra Pak carrière in 9 landen gewoond en gewerkt en ervaring opgedaan met verschillende zakelijke contexten, zoals het behoud van business tijdens crisis en het effectief toepassen van groeistrategieën.

Reageer op dit artikel