nieuws

Plastibac start nieuwe business unit

Product & Bedrijfsnieuws

Plastibac start nieuwe business unit

Plastibac, sinds 1982 gekend als distributeur van kunststofbakken, pallets en containers, startte recent een nieuwe business unit op, PB Packaging. Deze richt zich in het bijzonder op de voedingsindustrie

Binnen PB Packaging, onderdeel van Plastibac, ligt de focus op kunststof industrieverpakkingen, bestemd om producten, vast of vloeibaar, in ideale omstandigheden te transporteren, te stockeren, te verzegelen of te presenteren.  PB Packaging kan oplossingen bieden voor de elke sector waaronder de chemische sector, de farmaceutische sector en, in het bijzonder, de voedingsindustrie.

Huidig assortiment

Het huidige assortiment omvat producten voor alle volumes van 50 ml tot 1000 l: gaande van kunststof IBC tanks (zie foto), over tonnen en jerrycans, tot kleine emmers, potten, flessen en sprays. Om de verdere ontwikkeling van de divisie te realiseren, wordt het gamma voortdurend uitgebreid met nieuwe producten en productlijnen.          

Advies

PB Packaging begeleidt de klant in de juiste keuze van zijn industrieverpakking en voorziet steeds de juiste keuring of attest in functie van de chemische samenstelling van het product en/of in functie van het afvulsysteem binnen het productieproces.

Reageer op dit artikel