nieuws

Diviande ontwikkelt steaks die bevroren in de oven kunnen

Product & Bedrijfsnieuws

Diviande heeft haar ‘Easy Cooking’ lijn verder ontwikkeld. Het is nu mogelijk om steaks direct uit de vriezer in de oven, airfryer of magnetron te bereiden.

Diviande ontwikkelt steaks die bevroren in de oven kunnen

Ontdooien is niet nodig en met de aangegeven temperatuur en bereidingstijden komt iedere steak precies naar wens, medium-rare, medium of well done uit de oven. Het concept is beschikbaar voor zowel de professionele keukens (foodservice) als voor de thuiskok (retail).

Kwaliteit en gemak

Het is voor restaurants steeds moeilijker om goede koks te vinden en om voldoende marge te draaien. De druk in de keuken is hoog. Diviande speelt hier op in door kwaliteit met gemak te combineren. Doordat de steaks niet eerst ontdooid hoeven worden, wordt veel tijdswinst behaald. Ook is het risico op voedselverspilling lager en is het kostenefficiënt.

Ovenfabrikanten maakten kennis

Een afvaardiging van de bekende merken professionele ovens heeft in het Diviande’s Experience Centre kennis gemaakt met de producten van Easy Cooking. De vleesproductenproducent laat weten dat de reacties enthousiast reageerden op de innovatie. Voor de meest gebruikte merken (zoals Alto-Shaam, Turbochef en Rational) zijn voorgeprogrammeerde instellingen beschikbaar voor de “perfecte bereiding van de diverse producten uit het assortiment”.

Thuiskoks

Voor de consumenten thuis zijn de Easy Cooking steaks zodanig ontwikkeld dat ze niet alleen in de oven, maar ook in de airfryer of zelfs magnetron bereid kunnen worden. Een malse, sappige, goed bereide steak is zo voor iedereen mogelijk. Easy Cooking is niet alleen makkelijk en snel, maar draagt ook bij aan een gezondere levensstijl doordat er geen boter of olie nodig is.

Reageer op dit artikel