nieuws

Caldic neemt Arlès Agroalimentaire SAS over

Product & Bedrijfsnieuws

De voorgenomen overname van het Franse bedrijf Arlès Agroalimentaire SAS door Caldic benadrukt de ambitie van Caldic om een ​​toonaangevende leverancier van oplossingen voor voedingsingrediënten in Europa te worden.

Caldic neemt Arlès Agroalimentaire SAS over

“We zijn erg blij met de acquisitie van Arlès Agroalimentaire, een belangrijke mijlpaal in onze Europese groeistrategie voor de distributie van voedingsingrediënten”, zegt Laurent Pasqualini, Director Distribution Europe bij Caldic. Arlès Agroalimentaire is een familiebedrijf dat zich sinds 1914 bezighoudt met de distributie van voedselingrediënten. Door de jaren heen zijn ze uitgegroeid tot een toonaangevende distributeur op de Franse markt voor voedselingrediënten, met meer dan 900 klanten met een breed productportfolio en naar eigen zeggen een uitstekende service en expertise.

Aanvullende bedrijven

Deze nieuwste uitbreiding past uitstekend in de huidige activiteiten van Caldic op de Europese markten voor bakkerij, zuivel, drank, hartige, zoetwaren en voeding. Pasqualini: “Onze bedrijven vullen elkaar perfect aan. We hebben vergelijkbare waarden en een bijpassende visie op medewerkers, leveranciers en klanten. Met Arlès Agroalimentaire aan boord, heb ik er alle vertrouwen in dat we samen veel innovatieve voedseloplossingen voor klanten kunnen brengen en de markt voor onze principes en partners kunnen laten groeien. ”

Full-servicestrategie

Nathalie Arlès, CEO van Arlès Agroalimentaire voegt eraan toe: “Ons doel is altijd geweest om de beste leverancier te zijn voor de producten die we aan onze klanten verkopen en een distributeur met een hoge toegevoegde waarde voor onze leveranciers. Aangezien de full-servicestrategie van Caldic perfect onze visie op de toekomst weerspiegelt, zijn we blij deel uit te maken van de Caldic-familie. Het betekent dat zowel onze klanten als onze werknemers zullen profiteren van het wereldwijde netwerk en de mogelijkheden van Caldic. ”

 

 

Reageer op dit artikel