nieuws

GEA beste leverancier volgens A-ware Food Group

Technologie & Techniek

GEA beste leverancier volgens A-ware Food Group

GEA Group is op 26 juni door A-ware Food Group uitgeroepen tot leverancier van het jaar.

Diverse bedrijfsonderdelen van GEA Group, toeleverancier van technische installaties voor de voedingsmiddelen, zijn actief binnen A-ware Food Group. Zo levert GEA Group machines voor het snijden van kaas en is zij betrokken bij de inrichting van de kaasfabriek die A-ware Food Group in Heerenveen bouwt. GEA Group heeft volgens A-ware de titel ‘Leverancier van het jaar’ verdiend omdat zij een prettige samenwerkingspartner is die actief met A-ware Food Group meedenkt en haar afspraken nakomt.

Volledig productieproces

GEA Group is specialist als het gaat om het volledige productieproces in de zuivelketen. Door de beslissing van A-ware om ook zelf kaas te produceren kwam GEA in beeld voor de hele productielijn: van melkaanname, voorfabriek, kaasmakerij, CIP, besturing tot ijswaterinstallatie.

Intensieve samenwerking

A-ware Food Group is gespecialiseerd in het rijpen, versnijden, verpakken, transporteren en verhandelen van kaas. GEA Group is jarenlang betrokken als leverancier voor onder meer machines voor het snijden van kaas. “Met de bouw van de kaasfabriek is de samenwerking geïntensiveerd”, aldus Klaas de Jong, COO van A-ware Food Group. “Bij het ontwerp van onder meer de procesinstallaties en utilities voor de kaasfabriek in Heerenveen hebben zij bewezen als partner mee te denken in praktische oplossingen waarbij de kwaliteit voorop staat.”

Naast GEA Group waren ook Kromwijk Electrotechniek en Rondo Afvalbeheer genomineerd voor de titel ‘Leverancier van het Jaar’.

Reageer op dit artikel