nieuws

Nauwe samenwerking easyFairs en European Co-Packing Association

Technologie & Techniek

Nauwe samenwerking easyFairs en European Co-Packing Association

Beursorganisatie easyFairs en de European Co-Packing Association (ECPA) slaan de handen ineen. De twee partijen zoeken de samenwerking binnen het verpakkingsportfolio in de Benelux.

De samenwerking begint al tijdens Empack Brussel die de beursorganisatie op 25 en 26 september organiseert. Daarna volgt Packaging Innovations Amsterdam op 26 en 27 november. In 2015 is er dan nog Empack ’s-Hertogenbosch op 15 en 16 april.

Verpakkingsketen

De krachtenbundeling komt tot stand door vragen uit de markt. “Co-packing is een essentieel onderdeel van de totale verpakkingsketen en wij zijn dan ook verheugd dat de ECPA onze beurzen gaat ondersteunen”, vertelt Cornelien Baijens, directeur van easyFairs Benelux.

Contractverpakkingsindustrie

ECPA vertegenwoordigt de professionele contractverpakkingsindustrie en heeft in die hoedanigheid veel kennis in huis. EasyFairs vult dit aan met haar internationale netwerk en is zo in staat vraag en aanbod bij elkaar te brengen. ECPA meldt onder de indruk te zijn van easyFairs’ verpakkingsbeurzen. “We grijpen deze kans dan ook graag aan om diensten van onze leden onder de aandacht te brengen bij bedrijven die bepaalde bedrijfsactiviteiten willen uitbesteden”, zegt ECPA-President Rodney Steel.

Lees VMT online:

Nederland krijgt vakbeurs voor printing, labelling en converting

Caps en closures nieuw focusgebied op Empack

Reageer op dit artikel