nieuws

Anuga FoodTec 2015 opent de deuren

Technologie & Techniek

Anuga FoodTec 2015 opent de deuren

Vandaag gingen in Koeln Messe de deuren open van de Anuga FoodTec 2015. In vergelijking met de vorige editie nam het aantal exposanten en het beursoppervlakte toe. Het aantal Belgische exposanten is 26. Gelijktijdig met deze internationale voedingstechnologie vakbeurs in Keulen is er een breed programma van activiteiten op de beursvloer, maar ook daarbuiten.

De internationale voedingstechnologievakbeurs Anuga FoodTec, van 24 tot en met 27 maart, in Keulen vertegenwoordigt de gehele productieketen. De is op de beursvloer van 121.000 m2 (hal 4-10) onderverdeeld in de sectoren: voedselverwerking, voedselverpakkingen, voedselveiligheid en Services & Oplossingen.

1500 exposanten, meer dan 40 landen

Het aantal exposanten bedraagt 1.500 exposanten, uit een veertigtal landen. Belgie is met 26 exposanten aanwezig. De organisatie verwacht 43.000 bezoekers uit 130 landen wereldwijd. Gelijktijdig met de beurs is er een bijzonder uitgebreid congresprogramma, terug te vinden op de uitgebreide website. 

Reageer op dit artikel