nieuws

Meat Expo 2015 voor slager en vleessector!

Technologie & Techniek

Meat Expo 2015 voor slager en vleessector!

Van 27 tot en met 30 september staan vakmanschap, maar ook beleving en fun voor de slagers centraal in Kortrijk Xpo. Meat Expo vindt plaats in het najaar, en keert zo terug naar de periode van haar beginjaren in de jaren 80. En Meat Expo keert ook terug naar haar roots als dé beurs voor de slagerij-, traiteur- en vleessector.

Op een toegankelijke en gezellige manier komt u tijdens Meat Expo alles te weten over uw vertrouwde leveranciers en nieuwe partners, nieuwe producten, nieuwe technieken, nieuwe trends.

 

Gelijktijdig met Broodway

Het wordt een vierdaagse die bol staat van de dynamiek, interactie en inspiratie – en dit niet alleen binnen onze eigen slagerswereld. Doordat Meat Expo gelijktijdig plaatsvindt met Broodway, kijkt u ineens ook óver de grenzen van uw vak en kunt u ideeën en ervaringen uitwisselen met uw collega’s uit de bakkerijsector. In totaal is er bijna 30.000m² (bijna 5 beurshallen) aan inspiratie : een indrukwekkend aanbod met talrijke nieuwigheden voor de specialisaties van slagerij-traiteur-bakkerij.  

Reageer op dit artikel