nieuws

Laborama Expo interactiever dan ooit

Technologie & Techniek

Laborama Expo interactiever dan ooit

Laborama Expo gaat dit jaar door op 17 en 18 maart in Brussels Kart Expo. Deze tweedaagse vakbeurs uitgegroeid tot de ontmoetingsplek bij uitstek voor de wijde laboratoriumwereld. Zo zijn er een educatieve tour en seminars rond het beursthema laboratoriumveiligheid.

Het beursthema van Laborama Expo 2016 is veiligheid in het lab. Voor de bezoekers betekent dit dat er een educatieve tour voorzien wordt die hen langs verschillende exposanten voert. Op elke stand van de tour krijgt de bezoeker een vraag en een succesvolle deelname levert een certificaat van deelname op. Verder worden er ook interactieve seminars voorzien rond veiligheid in het Lab. 

Clean room

Op Laborama Expo 2016 wordt ook een volledig uitgeruste clean room gebouwd. Ook aan dit project leveren meerdere exposanten hun medewerking. Bezoekers worden geïnformeerd over de tentoon gestelde apparatuur en kunnen bij de aanwezige specialisten terecht met al hun vragen.

Registreren

Bezoekers kunnen zich via deze link registeren, en vinden meteen de volledige exposantenlijst, de beursplattegrond en andere nuttige informatie over Laborama Expo 2016.

Reageer op dit artikel