nieuws

Industrial Processing 2016

Technologie & Techniek

Industrial Processing 2016

Een blik in de toekomst, dat is wat de vakbeurs Industrial Processing 2016, 4-7 oktober in Jaarbeurs Utrecht biedt. Gelijktijdig is de techniek en technologievakbeurs World of Technology & Science.

Op het demo-plein van Industrial Processing ontdekt de bezoeker wat de technologie die morgen al beschikbaar is voor hem of haar kan betekenen. Inspirened zijn de mogelijkheden voor de eigen Fabriek van de Toekomst.

Mis niets

Mis niets en bezoek naast het grote expositieprogramma de dagelijkse kennissessies, seminars en live-demo’s. Op het FedEC Energie Plein vindt u de “All electric factory”. Neem een kijkje bij de Machevo Hotspots, het PUMP PLAZA, het Water Alliance Water Paviljoen en laat u inspireren door experts in het ProcessingProfs Theater.

World of Technology & Science

Naast Industrial Processing, kunt u met uw toegangsbewijs ook een bezoek brengen aan de techniek en technologievakbeurs World of Technology & Science. Toegang tot beide events is gratis en u hoeft zich slechts eenmalig te registreren.

Meld u hier gratis aan

Reageer op dit artikel