nieuws

GEA Belgium sluit partnership met Inventflow

Technologie & Techniek

GEA Belgium sluit partnership met Inventflow

GEA Belgium sloot een partnership af met Inventflow voor de verkoop van Hilge-pompen. De Belgische verdeler van pompen en wisselstukken zal GEA Belgium ondersteunen bij de verdere verdeling in België en Luxemburg. De focus ligt in eerste instantie op farmaceutische bedrijven en brouwerijen.

“Met Inventflow kiezen we voor een betrouwbare partner die van oudsher met de Hilge-pompen vertrouwd is”, stelt Bart De Vuyst, Head of Process and Packaging Equipment Sales bij GEA Belgium, dat op 1 oktober 2015 de Hilge-pompen overnam van de Deense pompenfabrikant Grundfos. De pompen worden specifiek ingezet voor hygiënische toepassingen in de voedingsindustrie.

Volledige proceslijnen

De overname past in de doelstelling van GEA Group om haar markten over de volledige proceslijn te bedienen.

 
Reageer op dit artikel