nieuws

Spider en Skyval op de Empack

Technologie & Techniek

Spider en Skyval op de Empack

De Spider portaalrobot van WRH Global Belgium is een van de live demonstraties van WRH Global Belgium tijdens Empack Mechelen, naast diverse andere installaties, zoals de Skyval.

De compacte Spider portaalrobot van WRH Global Belgium is ontworpen om dozen, kratten, emmers, zakken of andere goederen te stapelen of te ontstapelen. De Spider maakt steeds deel uit van een totaalinstallatie: toe- en afvoerbanen, pallet aan- en afvoerbanen, palletverpakkingsmachines en andere randapparatuur worden mee geïntegreerd en centraal aangestuurd.

Flexibel transport- en verwerkingssysteem

De Skyfall (foto) is een flexibel transport- en verwerkingssysteem voor o.a. e-commerce, distributie en industriële toepassingen. Loskoppelen van processen Dankzij de bufferfunctie is het mogelijk processen te ontkoppelen.

Dozenvormers en -sluiters

Endoline is internationale marktleider voor dozenvormers en dozensluiters, van halfautomatische machines tot volautomatische systemen op maat. Op de stand kan kennis gemaakt worden met de instapmodellen. Daarnaast zijn op de Empack Mechelen nog diverse andere installaties te vinden op de stand, waaronder de Denisort kantelbare trays, gemonteerd op een flexibel transportsysteem voor het transporteren en sorteren van producten.

Reageer op dit artikel