nieuws

Productdata eenvoudig gedeeld met datapool GS1

Technologie & Techniek

Productdata eenvoudig gedeeld met datapool GS1

Softwareleverancier SyncForce gaat nauw samenwerken met PS in foodservice, een centrale databank met productinformatie. Voedselfabrikanten die zijn aangesloten bij PS in foodservice kunnen hun productdata eenvoudig en vooraf gevalideerd delen met GS1.

Voedselfabrikanten hebben te maken met verschillende datapools; centrale databases waarin productinformatie van meerdere fabrikanten wordt opgeslagen en gedeeld met afnemers, zoals supermarkten, horeca en groothandels. SyncForce biedt een softwareoplossing waarin deze fabrikanten productdata centraal kunnen bijhouden en automatisch kunnen delen met verschillende datapools. Zo is SyncForce al gekoppeld aan SIM, 2BA, EZ-Base, IB, PS in foodservice en GS1.

Geen aparte koppeling GS1

De uitgebreide samenwerking tussen SyncForce en PS in foodservice zorgt ervoor dat fabrikanten geen aparte koppeling meer hoeven te maken met GS1, een datapool die etiketinformatie en logistieke data levert aan food retail, waaronder supermarkten en drogisterijen. Fabrikanten kunnen nu eenvoudig in PS aangeven welke producten ook naar GS1 moeten worden gepubliceerd. SyncForce transformeert vervolgens de data en berichten naar het juiste format. De koppeling werkt ook andersom: berichten uit GS1 kunnen automatisch worden gepubliceerd naar PS.

Grotere voedselfabrikanten

Grotere voedselfabrikanten die naar PS én GS1 (internationaal) willen publiceren, kunnen productdata desgewenst ook rechtstreeks in beheer brengen bij SyncForce; deze software zorgt er vervolgens voor dat de informatie kan worden uitgezet naar diverse datapools.

 

Reageer op dit artikel