nieuws

Siemens HMI-apparaat met IP65-bescherming

Technologie & Techniek

Siemens HMI-apparaat met IP65-bescherming

Siemens breidde haar systeemfamilie van compleet beschermde HMI-apparaten voor machinegerelateerde, kastloze visualisatie en automatisering uit.

Nieuw zijn de SIMATIC Thin Client PRO-bedieningsterminals met 15, 19 en 22 inch schermgrootte en complete IP65-bescherming. Zoals alle Human Machine Interface (HMI) apparaten van Siemens in de PRO-serie kunnen de nieuwe Thin Clients worden uitgebreid met uitbreidingscomponenten.

Uitbreidingscomponenten

Voorbeelden zijn zoals een montage-adapter, toetsenbordhouder en toetsenbord. Nieuwe uitbreidingsopties zijn bedieningselementen met USB-interfaces en een Extension Box met variabele grepen voor comfortabele bediening van de panelen op de machine.

 

Reageer op dit artikel