nieuws

Synergie tussen verpakken en logistiek en distributie

Technologie & Techniek

Synergie tussen verpakken en logistiek en distributie

De synergie met de Logistics & Distribution maakt van de verpakkingsbeurs Empack Brussel op 3 en 4 oktober een duo-event. Het verpakte product staat centraal in de supply chain tot aan de distributie. De automation route en de e-commerce route verbinden de exposanten op de twee beurzen.

De beurs Logistics & Distribution presenteert de nieuwste oplossingen voor een perfect gestroomlijnde goederenstroom. De vier pijlers zijn: Warehousing, Handle, Track en Drop. Meer richting Empack, waar 20% van de bezoekers uit de voedingsindustrie afkomst is, vindt tijdens Logistics & Distribution op beide dagen het eerste RetailDetail Food Congress plaats, dat in het teken staat van The Future of Food.

Food Plaza

Food Plaza op Empack bundelt alle exposanten uit de foodbranche. Het Food Theater en de Partner Village, zijn de trefpunten voor toekomstgerichte food professionals. Zoals elk jaar levert Pack4Food zijn bijdrage aan het seminarieprogramma op Empack. Dit jaar zetten ook Fevia en Flanders’ Food hun schouders onder het seminarieprogramma voor de voedingsindustrie.

Design for Recycling

Op woensdag 3 oktober wijdt Fevia – in samenwerking met het Gemeenschappelijk Platform Verpakking en Verpakkingsafval – een volledig programma aan ‘Design for Recycling’.

Industry 4.0 en smart packaging

De tweede beursdag neemt Pack4Food en Flanders’ Food op zich en gaat over Industry 4.0 en smart packaging. Aan bod komen onder andere de voedingsverpakking van de toekomst en het project Terafood (ontwikkeling van een intelligente verpakkingssensor).

Volledige beursinformatie

Klik hier voor de volledige informatie over Empack.

Foto: Colruyt Group

Reageer op dit artikel