nieuws

Alfa Laval introduceert kennisbank 

Technologie & Techniek

Alfa Laval introduceert kennisbank 

Alfa Laval introduceert een online kennisbank voor separatietechnologie voor uiteenlopende industrieën en toepassingen, alles gebaseerd op de 130 jaar ervaring van dit bedrijf. Ook de nieuwste eMotion technologie wordt uitgelegd.

De Separator Innovator online kennisbank bevat een gevarieerd aanbod van informatie over Alfa Laval’s separatortechnologie, evenals algemene informatie uit de markt die van belang kan zijn voor klanten. Het aangeboden materiaal omvat alles, van praktijkvoorbeelden en productanimaties tot informatieve video’s en technische documentatie. Bovendien is de kennisbank ontworpen om ondersteuning te bieden voor de meest uiteenlopende toepassingen in onder meer de agrovoedingsindustrie.

Nieuwe schotelcentrifugetechnologie

De website bevat ook informatie over eMotion, de nieuwste schotelcentrifugetechnologie die nu ook verkrijgbaar is voor de Alfa Laval Brew 701 biercentrifuges. “eMotion™ is een baanbrekend concept dat het energieverbruik van een schotelcentrifuge met wel 70% kan verminderen. Daarnaast minimaliseert het reinigings- en koelbehoeften”, legt communicatiemanager Anette Nord Holfve uit. “Het is een perfect voorbeeld van waarom we Alfa Laval echt zien als toonaangevende innovator van nieuwe separatortechnologieën.” 

Reageer op dit artikel