nieuws

High tech innovaties centraal op AgriFoodTech 2018

Technologie & Techniek

High tech innovaties centraal op AgriFoodTech 2018

De vakbeurs AgriFoodTech staat dit jaar in het teken van high tech innovaties. De derde editie wordt gehouden op 12 en 13 december 2018 in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Op de vakbeurs zullen meerdere exposities en lezingen zijn om bezoekers op de hoogte te stellen van de laatste innovaties in de voedingsmiddelenindustrie.

De organisatie van AgriFoodTech geeft aan dat de vraag naar voedsel in 2050 gestegen is met 60%. Hiervoor moeten er innovaties komen die bijdragen aan het zuinig en slim omgaan met grondstoffen en grond, voedselproductieprocessen verbeteren en die de voedselveilig- en zekerheid garanderen.

Lezingen en exposanten

Met meer dan 100 exposanten en verschillende lezingen wil AgriFoodTech de bezoeker een overzicht bieden van innovaties die bijdragen aan het oplossen van de eerder genoemde maatschappelijke uitdagingen. Zo wordt er lezingen gehouden over onder andere: Data-gedreven productiebesturing in de slimme voedselfabriek en inspectiesystemen voor de voedselverwerkende industrie.

Verder worden er keynotes gehouden door David Wallerstein, CXO bij Tencent (bekend van WeChat) en Jeroen van den Hoven, professor aan TU Delft.

De AgriFoodTech is gratis toegankelijk voor bezoekers.

Bekijk een filmpje van keynote spreker David Wallerstein

Reageer op dit artikel