nieuws

Endoline volautomatische random dozensluiters heruitgevonden

Technologie & Techniek

Endoline volautomatische random dozensluiters heruitgevonden

Endoline, vertegenwoordigd door WRH Global Belgium, heeft haar 704 volautomatische random dozensluiter opnieuw uitgevonden. 14 dozen/min. kunnen nauwkeurig gesloten worden, gaande van kleine, lichte dozen tot grote, zware dubbelgolfkarton dozen.

Endoline introduceert 4.0 industry in de 704 volautomatische random dozensluiters. Sinds de creatie begin jaren negentig is de 704 volautomatische random dozensluiter (zie foto) het vlaggenschip van Endoline. Toch heeft Endoline de 704 dozensluiter opnieuw uitgevonden omwille van een ongeziene vraag om een grotere diversiteit van doosmaterialen en -formaten te kunnen verwerken en zo aan de huidige specifieke vereisten te kunnen voldoen.

Verhoogd gamma doosformaten

Dankzij een technische uitbreiding heeft Endoline,  vertegenwoordigd door WRH Global Belgium, haar gamma doosformaten met 60% kunnen verhogen, zonder in te boeten op snelheid. Dankzij het vernieuwde invoersysteem kunnen 14 random dozen per minuut nauwkeurig gesloten worden, gaande van kleine, lichte dozen tot grote, zware dubbelgolfkarton dozen. Bovendien is de 704 compacter waardoor er minder ruimte in beslag genomen wordt.

 

Reageer op dit artikel