nieuws

Intelligente voedingsautomaat voor bereide maaltijden

Technologie & Techniek

Intelligente voedingsautomaat voor bereide maaltijden

Thor Catering en Alfa Zet Systems ontvangen van het Limburgse provinciebestuur een innovatiepremie voor de ontwikkeling van een gekoelde en intelligente voedingsautomaat.

De ontwikkeling van deze automaat door – Thor Catering en Alfa Zet Systems – biedt mogelijkheden voor een intelligente voeding distributie: online bestelsysteem, cashless betaaltechnologie en hoog gebruiksgemak zowel voor de uitbater als voor de klant. 

Verse, kwaliteitsvolle bereide maaltijden

Eens de testperiode is afgesloten, zal Xenia de marketing en verkoop van dit innovatie project uitrollen. Focus ligt op verse, kwaliteitsvolle bereide maaltijden en fruit en groente snacks. De maaltijden kunnen na bestelling zelf afgehaald worden en indien gewenst ook ter plaatse opgewarmd worden.

Reageer op dit artikel