nieuws

Denisort Compact Sorter voor e-commerce

Technologie & Techniek

Denisort Compact Sorter voor e-commerce

Ferag AG lanceerde tijdens LogiMAT 2019 de Denisort Compact. Een mobiele verticale sorter met een heel compacte basisuitvoering voor het sorteren van goederen tot 7 kg. Deze is geschikt voor ‘Complex Event Processing’ (CEP) en e-commerce, met een capaciteit van 4.800 units per uur.

Net zoals grote broer Denisort biedt de nieuwe Denisort Compact dezelfde voordelen van tilt-tray en slide-tray sorteerders als integrale oplossing. Ferag, vertegenwoordigd door WRH Global Belgium, heeft het systeem zo ontworpen dat gesorteerde goederen voorzichtig en onbeschadigd glijden. Kwetsbare producten kunnen probleemloos behandeld worden.

Flexibel systeem

Een groot voordeel is de hoge flexibiliteit van het systeem: dankzij een stabiel, zelfdragend frame op rollen kan er gemakkelijk van de ene naar de andere locatie verhuisd worden. Dankzij het modulair systeem is uitbreiden steeds mogelijk. Gebruikers kunnen daarom starten met een minimum aantal standaard modules. Wanneer later de noden veranderen kan er op korte termijn een uitbreiding geïmplementeerd worden.

Reageer op dit artikel