nieuws

Nieuwe verkooporganisatie voor TOP-innovaties

Technologie & Techniek

Nieuwe verkooporganisatie voor TOP-innovaties

TOP bv brengt de verkoop en marketing van machines voor de voedselindustrie onder in een nieuwe verkooporganisatie: Like Fresh. TOP zelf kan zich zo blijven focussen op ontwikkeling van nieuwe technologieën.

TOP is de innovatie-organisatie achter succesvolle introducties als Cold Press (foto), Pluckr, PurePulse, Hygienisator en Compact Food Dryer. De brede omarming van deze innovaties door de voedingsindustrie maakt dat deze machines inmiddels in serie worden geproduceerd.

Milde conservering en opslag

“We bieden verregaande kennis van de nieuwste ontwikkelingen in milde conservering en opslag van groente en fruit”, zegt directeur Rob Veltman. “Like Fresh levert hoogwaardige oplossingen voor producenten over de hele wereld, zoals nieuwe proceslijnen of vernieuwende toepassingen binnen bestaande processen. Daarbij werken we samen met de engineers van TOP bv en andere innovatie-partners.”

Reageer op dit artikel