nieuws

Onderhoudsapp zorgt voor ongestoorde productie

Technologie & Techniek

Poly-clip System, in België vertegenwoordigd door SysmaTec, presenteerde op de IFFA een breed gamma clipmachines, verpakkingsmachines, als ook verbruiksmaterialen, zoals clips en lussen. Nieuw is de onderhoudsapp voor voorspellend onderhoud.

Onderhoudsapp zorgt voor ongestoorde productie

De onderhoudsapp van Poly-clip geeft de operator via een smartphone niet alleen via een dashboard inzicht in de voornaamste KPI’s van de productie (capaciteit, aantal gedraaide uren, et cetera), maar geeft ook een signaal wanneer onderhoud nodig is. Belangrijk is dat de productie ongestoord voort gaat, vertelt Bob Jansen, vertegenwoordiger van SysmaTec, dat Poly-clip System in België vertegenwoordigd. Het productspectrum van Poly-clip System reikt van handmatige tafelmachines tot aan volautomatische rookwagenbelading met klantspecifieke oplossingen. De meer dan 800 patenten onderstrepen het wereldwijde technologische leiderschap van het bedrijf.

Deegachtige producten

Succesvol is het clipsluitsysteem voor deegachtige producten in de levensmiddelenbranche. Klanten zijn in het bijzonder de worst- en hamfabrikanten, maar ook de zuivelfabrikanten, fabrikanten van bak- en zoetwaren (marsepein). Ook gevleugelte en fruit en groente worden in zakken met een clipsluiting zeker verpakt.

 

Reageer op dit artikel