nieuws

Free From Food Expo breidt uit met ingrediëntenbeurs

Voedselveiligheid & Kwaliteit

Free From Food Expo breidt uit met ingrediëntenbeurs

Free From Food Expo 2014, op 3 en 4 juni in Brussels Expo, breidt uit met Free From Food Ingredients Expo.

In antwoord op vragen van retailers en consumenten bieden voedings- en ingrediëntenbedrijven op deze nieuwe beurs oplossingen voor de uitdagingen in productontwikkeling. Vooral gezondheid staat in the picture. Beide vakbeurzen omvatten totaal 150 exposanten uit 12 Europese landen.

Groeiende markten

De markt voor producten zonder gluten, allergenen, additieven, lactose, soja, zuivel, vlees, noten, eieren, suiker, zout, vet en andere ingrediënten groeit zichtbaar. Het aantal productcategorieën breidt uit en producten worden mainstream, doordat grote fabrikanten ze onder merknaam op de markt introduceren.

Bovendien maken grotere retailers schapruimte vrij en komen ook zij met eigen merken.

Free From Food Expo 2014

Free From Food Ingredients Expo

Reageer op dit artikel