nieuws

ISACert overgenomen door Vinçotte

Voedselveiligheid & Kwaliteit

ISACert overgenomen door Vinçotte

Het Belgische bedrijf Vinçotte heeft ISACert/NAK AGRO overgenomen. Het bedrijf gaat verder onder de naam Vinçotte ISACert Nederland.

Vinçotte, met ook een vestiging in Nederland, vertegenwoordigt ISACert al in België en Frankrijk. Het bedrijf heeft de ambitie om haar dienstverlening in de agro-food-sector verder uit te breiden en zal ISACert/NAK AGRO de ondersteuning bieden om haar positie verder uit te bouwen.

Deze overname is onderdeel van de internationale strategie van Vinçotte. Het bedrijf wil een grotere rol spelen op de Nederlandse markt. Daarnaast heeft Vinçotte de ambitie om zijn certificatieactiviteiten in de voedingsindustrie via het internationale ISACert netwerk wereldwijd verder uit te breiden.

Expertise

Vinçotte is een internationale dienstverlener die, naast certificatie-activiteiten in de agro-food-sector, keuringen en niet destructief onderzoek (NDO) verzorgt en inspectie- en certificatie-diensten verleent voor de veiligheid bij o.a. drukapparatuur, elektrotechnische installaties, hef- en hijsmiddelen en attracties & speeltoestellen.

De expertise omvat ook de certificatie van arbo-veiligheid (VCA, OHSAS 18001), Social Accountability (SA 8000) en milieumanagement (ISO 14001).

Reageer op dit artikel