nieuws

Recall Mars Chocolate Drinks

Voedselveiligheid & Kwaliteit

Recall Mars Chocolate Drinks

Mars Chocolate Drinks roept de hieropvolgende melkdrankproducten met sportdop terug: Mars Milk (350ml), Bounty Drink (350ml), Snickers Shake (350ml), Milky Way Milk (350 ml), met houdbaarheidsdatum van 19/12/2014 tot en met 11/4/2015.

De reden hiervoor is de mogelijke aanwezigheid in sommige verpakkingen van een bacterie die bekend staat als Bacillus Subtilis en die zou kunnen aanleiding geven tot misselijkheid, overgeven, buikkrampen en diarree. Meestal duren deze symptomen tussen de 1 en 8 uren.
Geen andere producten of flesformaten van deze melkdrankproducten zijn hierbij betrokken.

Niet consumeren

Mars adviseert alle consumenten die een van de hierboven genoemde melkdrankproducten met een houdbaarheidsdatum van 19/12/2014 tot en met 11/4/2015 in hun bezit hebben, om deze niet te consumeren en terug te brengen naar het winkelpunt. Consumenten kunnen ook contact opnemen met de consumentendienst van Mars: 0800 93 047, contact@be.mars.com

Mars Chocolate Drinks is tot deze vrijwillige terugroeping overgegaan in overleg met het Federaal Agentschap voor de Voedselveiligheid (FAVV).

Reageer op dit artikel