nieuws

Lactose- en glutenvrije pannenkoekenmix Cocovite

Voedselveiligheid & Kwaliteit

Lactose- en glutenvrije pannenkoekenmix Cocovite

Eiproductenproducent Lodewijckx introduceert een gepasteuriseerde, kant-en-klare, vloeibare pannenkoekenmix Cocovite op basis van verse eieren en lactose- en glutenvrije ingrediënten.

De nieuwe Cocovite pannenkoekenmix ontwikkelde eiproductenproducent Lodewijckx in samenwerking met Food Pilot in Melle. Het product  wordt op de professionele voedingsmarkt aangeboden, gericht op consumenten die intolerant zijn voor lactose en allergisch voor gluten.

Hersluitbare verpakkingen

De Cocovite pannenkoekenmix wordt aangeboden in hersluitbare verpakkingen (1 en 10 liter) met een extra lange houdbaarheid dankzij het speciale pasteurisatie-procedé. De houdbaarheid na openen bedraagt zeven dagen in de koeling. 

Lodewijckx

Lodewijckx is gespecialiseerd in eiproducten voor de foodservice, retail en ook de industrie. Zo heeft het bedrijf voor de klanten in de foodindustrie een hittestabiele eigeel met 10% zout nieuw in het assortiment. Het eigeel geeft mayonaise, bearnaisesaus, tartaar en dressing de juiste textuur en zorgt tevens ervoor dat de sauzen tijdens de bereiding bestand zijn tegen extreme hitte.

Reageer op dit artikel