nieuws

‘Gouden Doseerschuif’ voor het eerst uitgereikt op Victam

Voedselveiligheid & Kwaliteit

‘Gouden Doseerschuif’ voor het eerst uitgereikt op Victam

KSE Process Technology reikte tijdens de Victam 2015 de eerste ‘Gouden Doseerschuif’ uit aan een klant met best presterende ALFRA doseer- en weegmachine.

Dit jaar was de eerste keer dat De ‘Gouden Doseerschuif’ werd uitgereikt tijdens de diervoederbeurs Victam en dit wordt een traditie. De winnaar wordt bepaald aan de hand van verschillende parameters waaronder nauwkeurigheid, snelheid en alarmpercentage van ALFRA doseer- en weegmachine van KSE Process Technology. In totaal waren er wereldwijd 28 bedrijven genomineerd. 

Twilmij tweede plaats

Het Noorse mengvoederbedrijf Felleskjøpet Rogaland Agder Avd. Stavanger ging er vandoor met deze prestigieuze award. De Nederlandse premixproducent Twilmij werd een goede tweede met een doseernauwkeurigheid van maar liefst 0,01%. Een tweede Nederlands mengvoederbedrijf De Heus Nijkerk werd uiteindelijk derde.

Reageer op dit artikel