nieuws

Geavanceerde ATP-analyse voor hygiënecontrole

Voedselveiligheid & Kwaliteit

Geavanceerde ATP-analyse voor hygiënecontrole

Neogens nieuwste AccuPoint Advanced ATP meter is een gebruiksvriendelijk en nauwkeurig meetapparaat met handige Datamanager software voor hygiënecontrole op basis van ATP-detectie van voedselresten en micro-organismen.

ATP-analysesystemen worden ingezet om snel een beeld te krijgen van de hygiëne in productieomgevingen. Het AccuPoint ATP systeem van Neogen kan eenvoudig worden aangepast voor specifieke apparatuur, gebruikers, producten en processen in productiefaciliteiten.

Het systeem maakt het mogelijk om snel en eenvoudig een objectief en traceerbaar logboek bij te houden om de kostbare gevolgen van ondermaatse schoonmaak te voorkomen.

Drie monsternemers

Het systeem heeft drie verschillende monsternemers beschikbaar voor oppervlakken, spoelwater en het testen van smalle ruimtes. Het platte uiteinde van de monsternemer voor oppervlakken breekt door de biofilm heen. Het robuuste AccuPoint Advanced handapparaat is eenvoudig in gebruik en produceert snelle resultaten in minder dan 20 seconden. Daarnaast wordt het systeem standaard geleverd met de gebruiksvriendelijke Datamanager software voor het instellen van testplannen, opslag en verwerking van resultaten, en trendanalyse.

Vergelijkend onderzoek

Ter ondersteuning van onze claim dat het AccuPoint Advanced het meest superieure systeem is voor hygiënecontrole, heeft het Applied Research Centre van NSF International een vergelijkend onderzoek uitgevoerd tegenover vier andere, commercieel verkrijgbare systemen. De resultaten waren helder voor Julie Vantine, projectmanager bij NSF International: “Neogens AccuPoint Advanced ATP systeem leverde constant de hoogste percentages en de meest consistente metingen van de doelanalyten in vergelijking met de vier andere testsystemen.”

Reageer op dit artikel