nieuws

Ergonomische smeltunit CIP-reinigbaar

Voedselveiligheid & Kwaliteit

Ergonomische smeltunit CIP-reinigbaar

Bij het herontwerpen van de hygiënisch ontworpen smeltinstallatie van Packo zijn het gebruiksgemak en ergonomie geoptimaliseerd. De installatie is eenvoudig aan te sluiten op een CIP-installatie voor automatische reiniging.

Het smeltrooster van de smeltinstallatie van Packo is op dezelfde hoogte als de rand van de voor het gesmolten product. Hierdoor zijn bijvoorbeeld vetblokken makkelijker in de smeltunit in te brengen door de operator. Het aflopend smeltrooster maakt het doorduwen van de blokken makkelijker. De tank kan uitgerust worden met een roerwerk.

CIP reinigbaar

Op diverse plaatsen in de opslagtank zijn sproeibollen aangebracht, die het mogelijk maken een CIP-installatie aan te sluiten om de smeltunit automatisch te reinigen. Door een correcte positionering van het smeltrooster en sproeibollen, is Packo erin geslaagd een automatisch reinigbare hygiënische smeltunit te bouwen.

 
Reageer op dit artikel