nieuws

Hygiënische, duurzame sandwichpanelen

Voedselveiligheid & Kwaliteit

De B-Hygienic Hygiwall sandwichpanelen dragen bij aan een hygiënische productieomgeving. De hygiënische panelen zijn niet alleen geschikt voor nieuwbouwprojecten, maar ook voor renovaties in de voedingsindustrie.

Hygiënische, duurzame sandwichpanelen

Belangrijke eigenschappen van de Hygiwall panelen van B-Hygienic zijn onder andere duurzaamheid, krasbestendigheid, waterbestendigheid, bestand tegen veelvuldige hogedrukreinigingen, chemisch resistent, stootvast en schimmelwerend.

De Hygiwall panelen bestaan uit een PIR-isolatiekern met aan beide zijden FRP-polyesterplaat of 1 zijde FRP-polyesterplaat en 1 zijde polyester gecoat staal. De B-Hygienic FRP-plaat is een met glasvezel versterkte composiet polyesterplaat, ondoorzichtig, verkrijgbaar met een glad of reliëf oppervlak.

Renovaties

Bij renovaties zorgen de Hygiwall panelen ervoor dat ruimtes eenvoudig en snel kunnen opgedeeld worden of dat er gebruikt wordt gemaakt van een box-in-box constructie voor een volledige renovatie van een bestaande productieruimte.

Reageer op dit artikel