nieuws

Werma laat EvoSIGNAL zien

Wetgeving & Toezicht

Werma laat EvoSIGNAL zien

Werma Benelux presenteert tijdens Indumation voor de eerste keer in de Benelux ‘EvoSIGNAL’, een eenvoudige oplossing voor het vinden van de juiste signalisatie.

Het gebruiksvriendelijke, modulaire systeem dekt vrijwel alle toepassingsvelden, zodat iedereen eenvoudig en snel de ideale signaalopstelling kan selecteren. Op de beurs demonstreert Werma eveneens zijn systemen in procesoptimalisatie. Ze bieden een concreet antwoord op de uitdagingen van Industry 4.0, digitalisering en netwerking.

De evolutie begint!

Het vinden van de juiste signalisatie is volgens Werma eenvoudiger dan ooit! De nieuwe producten, verkrijgbaar in 3 maten (mini/midi/maxi), zowel akoestisch als optisch en combineerbaar met een uitgebreid gamma aan montagebeugels dekt alle toepassingsgebieden. Modulair, eenvoudig en duidelijk gestructureerde signalisatie maakt het systeem de nieuwe standaardoplossing op het gebied van signaleringstechnologie.

Procesoptimalisatie

Tijdens Indumation presenteert het bedrijf eveneens oplossingen die Industrie 4.0, digitalisering en netwerken tastbaar maken en die onmiddellijk in de praktijk worden geïmplementeerd. StockSAVER implementeert Kanban 4.0 in productielogistiek. SmartMONITOR verzamelt en monitort gegevens voor machines. AndonSPEED optimaliseert processen in handmatige werkstations en logistieke omgevingen.

Machines, handmatige werkstations of FIFO-flow racks worden uniek verbonden dankzij draadloze communicatiesystemen en optimaliseren industrie, productie en logistiek. Het zijn retrofit, out-of-the-box oplossingen die stilstanden voorkomen en drastisch verlagen.

10-jarig bestaan

Naast alle slimme ideeën die u zal verkrijgen op onze stand verheugen wij ons ook op uw bezoek om alvast te klinken op het 10-jarig bestaan van WERMA Benelux in 2019 en dit met ons eigen artisanaal gebrouwen WERMA bier.

 

Reageer op dit artikel